Ketyere-Kütyürü minden ami annak számít

Ketyere-Kütyürü minden ami annak számít

A bezártság és én avagy hogyan éljünk túl

"Nem vagyok mindentudó.Azt tudom mit és hogy akarok megvenni, és ahhoz hogyan jutok el és leírom neked is hogy neked könnyebb legyen.Ha neked is hasonlóak a szempontjaid ,akkor biztosan örömteli lesz ezt olvasnod"

2021. április 13. - Kütyü Blogger

Ez az időszak mindent és mindenkit megvisel, persze nem egyenlő mértékben, mert van aki jobban viseli, van aki kevésbé.Gondolkodtam hogy ki is lehet a leg bezártabb.Az aki a legjobban el van vágva mindentől és erről a helyről eljönni sem nagyon sem lehet, pedig még nem is őrzik ,továbbá még társaságod sem igen van mert még a földönkívüliek sem kopogtatnak be egy teára.

Igen jól gondolod ez egy ürhajós a világűrben.Biztos a börtönben sem egyszerű , meg van még pár helyzet amit ti olvasóim biztosan jobban tudtok ,én mégis az ürhajósoknál maradnék hiszen nekik biztosan igencsak jó tapasztalataik lehetnek a bezártság kezelésére, és amint az alábbi cikkből ki is derül ez igaz is.

És hogy mi is a megoldás?Foglald el hasznos dolgokkal magad.Vezess rendszert az életedbe. Tervezz hosszabb projekteket, élvezd amit csinálsz.Így jött nekem is ez a blog.Rengeteg eszköz megfordult a kezeim között csak a teljesség igény nélkül Trosmart T6, Mbox,Divoom Onbeat,Fitbit,Suunto,Garmin Feiyutech,Amazfit,Zeblaze.Hát fog születni egy pár cikk az biztos. Jó pár olyan eszközt is teszteltem, amiről semmilyen információt vagy nagyon keveset találtam.Pedig úgy gondolom ezzel jó páran vagyunk így.Ezeket a tapasztalataimat osztom meg veletek minél sokszínűbben.Fogadjátok sok szeretettel.

 link:https://jazzy.hu/happy-hours/erdekes/egy-urhajos-tippjei-a-bezartsag-kezelesere/

Szóval a lényeg, hogy elfoglalni magunkat.Célok tervek felállítása és megvalósítása.Ehhez pedig a leg egyszerűbb eszköz egy jegyzettömb és egy ceruza.A manuális word!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyutech.blog.hu/api/trackback/id/tr5216499598
süti beállítások módosítása